top of page

Gymregler

Hedströms Wellness är öppet för träning sju dagar i veckan, mellan kl. 04.00 och 23.00

Gymmet är endast tillgängligt för betalande medlemmar. Varje medlemskap är personligt och kan inte överlåtas eller lånas ut till någon annan. Vill du som medlem ta med en gäst kan du lösa ett tillfälligt medlemskap om du kontaktar oss minst 24h före. Vid intresse av provträning eller visning av gymmet – kontakta oss i så god tid som möjligt.

10-kort är personligt och giltigt i ett år, ifyllda med datum vid varje träningstillfälle.


Vett och etikett i träningslokalen

För din och de övriga medlemmarnas trivsel finns ett antal regler och riktlinjer som vi vill att du följer när du tränar i våra lokaler. Vid ev. överträdelse av medlems reglerna med upprepad anmärkning har vi rätten att häva ditt medlemskap utan återbetalning av medlemsavgiften. Vi uppskattar att du som medlem informerar oss om du ser att någon bryter mot våra regler och riktlinjer.

Man låser och släcker efter sig!


För en lugn och trevlig träningsmiljö

Vi eftersträvar en lugn och trevlig träningsmiljö där du som medlem tar hänsyn till övriga medlemmar när du tränar. Här behandlar vi varandra med ömsesidig respekt. Vänligen tänk på ljudnivån i våra lokaler, det är inte tillåtet att skrika eller göra höga ljud under din träning.


• Medlemmar är bara tillåtna att vistas i gymmet vid träning.


• All utrustning måste användas på korrekt sätt och med försiktighet. Släpp inte dina träningsvikter på golvet på ovanvåningen. På nedervåningen går det bra att släppa vikterna.


• Vi vill att du rör dig säkert i våra lokaler. Vi tillåter därför inte spring i gymmet (förutom på löpbandet ☺)


• Vänligen ta inte med barnen till gymmet.


• Åldersgränsen för att bli medlem är 16 år eller 12 år i målsmans sällskap.


Ordning och reda

• Rengör all träningsutrustning efter det att du tränat klart. Använd handduk för att i förebyggande syfte skydda vår träningsutrustning. Om du inte har med dig någon handduk, använd pappershanddukar att torka av maskinerna med.


• Sätt tillbaka utrustningen som du använt på rätt plats.


• Varje medlem ansvarar för att hålla god ordning i gymmet.

• Hedströms Wellness ansvarar inte för borttappade, stulna eller skadade ägodelar.

• Olagliga preparat som anabola steroider är självklart även strikt förbjudna hos oss. Vi polisanmäler vid misstanke om användning och innehav.


Hel och ren

När du tränar hos oss vill vi att du är hel och ren och använder träningskläder som är hela och rena.


Skor

Lämna dina ytterskor vid dörren när du kommer in. Använd rena träningsskor för inomhusbruk vid alla tillfällen. Det är inte tillåtet att gå barfota i gymmet.


Ljudpolicy

Måndag till fredag kl 7-16 har man egna lurar med sig om man vill ha musik. Övrig tid kan man använda ljudanläggningen men tänka på att inte skada hörseln det vill säga en lagom ljudnivå.


Genom att betala in har du godkänt reglerna.


Tack för att du är med och bidrar till en bra och trevlig träningsmiljö hos oss på Hedströms Wellness!

bottom of page